CZECH CUP PLZEŇ 2016

Víkend Zdeňka Maťhy! Nebo Martina Kaliny?

CZECH CUP PLZEŇ 2016

Po téměř nočním přesunu z Ostravy do Plzně nás čekal další závod ve velkém vedru, takže v závěru závodu ubývalo sil znatelně téměř celému startovnímu poli. Ale pojďme od začátku. V úvodní STIHL Stock Saw se většina startovního pole namačkala do jedné vteřiny kolem času 14 vteřin. Jediný člověk "vyčníval" nad ostatní, a znovu jako v Ostravě to byl Leoš Klíma s časem 12,42. Tentokrát mu však došly síly již u druhé disciplíny Standing Block Chop, kde kralovali tradičně Jan Holub a Zdeněk Maťha. Hned za ně se časem 28,23 zařadil Josef Pavlíček, který v úvodní discipline prolomil svoje prokletí DQ s motorovou pilou a díky tomu, že si vedl výborně i ve třetím Single Bucku (19,44), byl před závěrečnou disciplínou druhý hned za Zdeňkem Maťhou se třemi body náskoku na třetího Martina Kalinu. Martin Kalina celou letošní sezónu výkonnostně "roste před očima" a protože jako jediný zvládl v neděli underhand pod půl minuty (26,82), skončil celkově druhý s 53 body za Zdeňkem MAťhou (57 b.) a současně naznačil, že se s ním v budoucnu bude muset počítat i pro reprezentační štafetu. Josefa Pavlíčka nakonec přeskočili ještě Jan Holub i Jan Wáwrů (všichni 45 b.) lepším celkovým součtem časů. Ale i Pepa si dokázal že "na bednu" to nemusí být daleko.

Startovní listina:

2 Jan Holub
3 Zdeněk Maťha
4 Jan Kamír
5 Jan Wáwrů
6 Karel Diviš
7 Jaroslav Gottvald
8 Vítězslav Soukup
10 Ladislav Fikar
11 Martin Kalina
12 Josef Pavlíček
13 Václav Langmajer
14 Leoš Klíma
15 Zdeněk Mařas
22 Michal Škornička
24 Ivan Bambuškar
25 Martin Novotný

Celkové výsledky

Celkové výsledky závodu CZECH CUP Plzeň 2016

Celkové výsledky (PDF, 240.74 kB)

Cookies na této stránce

Používáme cookies, abychom vám mohli zajistit lepší funkčnost a zážitek při prohlížení těchto stránek. Pokračováním v prohlížení těchto stránek dáváte svůj výslovný souhlas s používáním cookies ve vašem prohlížeči. Pokud s použitím cookies nesouhlasíte, můžete zavřít okno prohlížeče. Více o správě cookies se dozvíte zde.

OK