CZECH CUP ÚSTÍ NAD LABEM 2016

Vyhráli Holub a Langmajer!

CZECH CUP ÚSTÍ NAD LABEM 2016

V poslední z kvalifikací, která proběhla za nádherného počasí v letním kině v Ústí nad Labem, šlo každému ze startujících o něco jiného, ale všem o hodně. Celkový vítěz Jan Holub jen "pojistil" svoji pozici celkového vítěze kvalifikace a pro Mistrovství ČR 2016 vytvoří dvojici s obhájcem titulu Martinem Roušalem. Stříbrný Jan Kamír se jednak "vyhoupnul" před Martina Kalinu na druhé místo v celkovém pořadí kvalifikace a nastoupí tak v Liberci ve dvojici s Martinem Komárkem, ale také zvýšil svůj náskok v rámci nominace na MS pro disciplínu Stock Saw nad Leošem Klímou na celou desetinu sekundy. Po delší době nastoupil Aleš Svoboda a ten zase dokázal, že v příští sezóně, pokud čas dovolí, vletí zpět do absolutní české špičky. V Ústí bronzový Zdeněk Mařas zas posílil své seběvědomí před svým premiérovým startem v závodě na všech šest disciplín. Největší výhru však zaznamenal, alespoň pro sebe určitě, Václav Langmajer. Svým sedmým místem a skvělými časy předskočil na poslední chvíli v nominaci na Mistrovství ČR Ladislava Fikara, čímž si vyměnili oproti sezóně 2015 role, tehdy bral poslední postupové místo právě Láďa Fikar na úkor Vaška. Václav se tak může po roční odmlce těšit na start ve vrcholném závodě celé sezóny!

Startovní listina:

1 Martin Roušal
2 Jan Holub
4 Jan Kamír
7 Jaroslav Gottvald
9 Aleš Svoboda
12 Josef Pavlíček
13 Václav Langmajer
14 Leoš Klíma
15 Zdeněk Mařas
17 Luboš Šulista
18 Martin Mikula
19 Daniel Hill
22 Michal Škornička
23 Petr Šulista
25 Martin Novotný
26 Pavel Průša

Celkové výsledky závodu

Celkové výsledky závodu CZECH CUP Ústí nad Labem

Celkové výsledky (PDF, 240.01 kB)

Cookies na této stránce

Používáme cookies, abychom vám mohli zajistit lepší funkčnost a zážitek při prohlížení těchto stránek. Pokračováním v prohlížení těchto stránek dáváte svůj výslovný souhlas s používáním cookies ve vašem prohlížeči. Pokud s použitím cookies nesouhlasíte, můžete zavřít okno prohlížeče. Více o správě cookies se dozvíte zde.

OK