6 090,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Poznámka

Kalhoty do pasu ADVANCE X-LIGHT: Nejlehčí ochranné kalhoty v sortimentu STIHL

Lehké a pružné kalhoty STIHL ADVANCE X-Light jsou ideální pro profesionály v lesnictví a zejména pro použití v létě nebo pro stromolezce při náročné fyzické aktivitě. Kalhoty s ochranou proti proříznutí v provedení A a s ochranou proti proříznutí třídy 1 jsou k dispozici ve střihu Slim Fit. Nejlehčí ochranné kalhoty STIHL se díky elastickým materiálům dobře přizpůsobí různým tvarům postavy, a proto jsou vhodné pro ženy i muže.

Strečová vložka ProElast v rozkroku vám zajistí velkou volnost pohybu. Kalhoty STIHL ADVANCE X-Light se vyznačují obzvláště lehkým materiálem AVERTIC™ pro lite, který byl vyvinut exkluzivně pro značku STIHL. 6vrstvá ochrana proti pořezání je prodyšná, rychleschnoucí a o 20 % lehčí než její předchůdci.

Robustní materiál v oblasti kolen a dolní části nohavic je navíc vybaven ochranou proti trnům. Speciální ventilační tkanina na zadní straně kalhot navíc zajišťuje příjemné vnitřní klima. V celkem 6, resp. 8 kapsách na těchto klasických kalhotách a kalhotách s náprsenkou, z nichž mnohé lze uzavřít zipem, máte dostatek úložného prostoru pro uložení nářadí nebo cenností. Reflexní prvky a loga STIHL na bocích nohavic zvyšují vaši viditelnost za špatných světelných podmínek. Kalhoty s náprsenkou mají náprsenku, kterou lze vepředu uprostřed rozdělit dlouhým zipem, pohodlné a pružné šle, které lze plynule nastavit pomocí suchého zipu, a zvýšenou ochranu ledvin na zádech z prodyšného síťovaného materiálu.

Kalhoty můžete dobře kombinovat s blůzami STIHL ADVANCE X-Shell v chladných dnech a s blůzami při letních teplotách. Máte také možnost připevnit šle ke knoflíkům na pase kalhot.

Kalhoty STIHL ADVANCE X-Light můžete prát v pračce na 60 °C.

Kalhoty jsou k dispozici jako kalhoty do pasu a jako kalhoty s náprsenkou neboli laclem.

Následující specifikace platí pro všechny kalhoty řady ADVANCE X-Light:

  • Složení materiálu – svršek: 75 % polyester, 20 % polyamid, 5 % polyuretan
  • Materiálové složení podšívky: 100 % polyester
  • Dostupná barva: černá
  • Dostupné velikosti: S-3XL (k dispozici také na míru)
  • Třída ochrany proti proříznutí: 1, provedení A (EN 381 nebo EN ISO 11393)
  • Počet vrstev: 6

Pro kalhoty do pasu platí rovněž následující:

  • k dispozici také ve zkrácených velikostech: S-6 - XL-6
  • Hmotnost (velikost M): 0,99 kg

Pro kalhoty s náprsenkou platí:

  • Hmotnost (velikost M): 1,2 kg

Více informací o jednotlivých velikostech najdete v naší tabulce velikostí.

Kalhoty STIHL ADVANCE X-Light získaly certifikaci KWF-Profi od Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Kuratorium pro lesnické práce a lesnickou techniku, z.s.).

Servis a tipy