Příslušenství pro rosiče a postřikovače

Příslušenství


PRACOVAT JEŠTĚ POHODLNĚJI S PŘÍSLUŠENSTVÍM PRO ROSIČE A POSTŘIKOVAČE.


S naším rozsáhlým sortimentem příslušenství pro rosiče a zahradní postřikovače můžete své zařízení používat ještě všestranněji a pohodlněji – na soukromé zahradě, ve vinici nebo v zemědělství.




CHRAŇTE ROSTLINY A PEČUJTE O NĚ S ROSIČI A ZAHRADNÍMI POSTŘIKOVAČI


Pokud je součástí vaší práce účinná ochrana a zajištění dobrého růstu keřů, květin, ovoce nebo zeleniny, zvolte tlakové postřikovače a rosiče STIHL. Všechny rosiče a zahradní postřikovače STIHL lze pomocí vhodného příslušenství přizpůsobit vašim individuálním potřebám. Ať už jste příležitostný uživatel nebo profesionál: s rosiči a postřikovači STIHL máte ještě širší možnosti a flexibilní vybavení.



PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO POSTŘIKOVAČE STIHL


Nabízíme také příslušenství pro vaše tlakové postřikovače, které dále zvýší váš komfort a efektivitu práce. Sada nástavců pro tlakové čerpadlo zvyšuje rychlost aplikace a zajišťuje větší pokrytí při stříkání. Současně dodatečné zvýšení tlaku promíchá kapalinu uvnitř. To vše činí ze sady nástavce s tlakovým čerpadlem ideální příslušenství pro efektivní práci na středně vysokých a vysokých stromech. Součástí je nástavec pro postřikovací trubku. Všude tam, kde potřebujete místo maximálního výkonu a dosahu přesnost a nejjemnější rozprašování, bodují trysky STIHL ULV. Trysky ULV (Ultra-Low-Volume) rozprašují postřikovací látku velmi jemně a umožňují mimořádně hospodárné použití účinných látek. To je výhodné nejen pro vás, ale také pro životní prostředí. Promyšlený bederní pás zajišťuje optimalizovaný komfort při nošení a odlehčuje zádům, například při pohybu v náročném terénu s výkonným tlakovým postřikovačem s velkoobjemovou nádrží na postřikovací látku, který lze přenášet na zádech. Tímto způsobem šetříte své síly a zádové svaly i při těžké práci.


OCHRANNÉ POMŮCKY PRO PRÁCI S POSTŘIKOVAČI


Při práci s rosiči nebo postřikovači musíte používat ochranné pomůcky doporučené v návodu k obsluze. Příslušenství na ochranu rukou, očí a dýchacích cest je při práci s těmito zařízeními obzvláště důležité. Pro práci s postřikovači jsou vhodné zejména naše nepromokavé ochranné rukavice s uzavřenými manžetami, přilbová souprava s ochranou proti dešti na krku a ochranné brýle STIHL nebo alternativně obličejový štít.