Příslušenství pro provzdušňovače trávníku (vertikutátory)

FilterIconFiltrovat

Skupina uživatelů
Typ výrobku
1 z 1 Produktů

Příslušenství

S naším praktickým příslušenstvím pro provzdušňovače trávníku ušetříte čas při práci a správně uskladníte své vybavení. Abyste se mohli z vertikutátoru těšit při každém jeho použití.



PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PROVZDUŠŇOVAČE TRÁVNÍKU / VERTIKUTÁTORY


Vertikutace je pro váš trávník jako ozdravná kúra. Může se zhluboka nadechnout, dostane se mu opět více světla a vzduchu a může lépe růst a prospívat. Abyste při vertikutaci pracovali co nejefektivněji a aby byl váš provzdušňovač trávníku také optimálně uložen, máme v nabídce vhodné příslušenství pro provzdušňovače trávníku / vertikutátory, které najdete u našich autorizovaných prodejců STIHL.



ÚSPORA ČASU PŘI PROVZDUŠŇOVÁNÍ TRÁVNÍKU DÍKY SBĚRNÉMU KOŠI


Při vertikutaci zbavíte trávník velkého množství travní plsti, která pak leží na trávníku a obvykle se musí odstranit. To lze také snadněji provést pomocí našeho praktického sběrného koše. Sběrný koš spolehlivě zachytí až 50 l zeleného odpadu z vašeho provzdušňovače trávníku přímo při vertikutaci a lze jej snadno vyjmout, vyprázdnit a znovu nasadit. Lze jej použít s našimi elektrickými i benzínovými vertikutátory. Vertikutátor se sběrným košem vám tak ušetří práci a čas. Mimochodem, už náš nejmenší elektrický provzdušňovač trávníku je již standardně vybaven sběrným košem.



PRO BEZPEČNÉ SKLADOVÁNÍ


V ideálním případě používáte vertikutátor pouze dvakrát ročně – ale samozřejmě chcete, aby fungoval vždy bezchybně. Proto byste měli dbát na co nejlepší skladování. U benzínových zařízení je důležité je důkladně vyčistit a uložit na suchém místě. Před delším uskladněním byste také měli zcela vyprázdnit palivovou nádrž. S tím vám pomůže naše benzínové odsávací čerpadlo. Tato pumpa vyrobená z plastu vytvoří v nádrži podtlak, abyste mohli zcela odsát a odčerpat zbytky paliva.