Ochranné brýle

Příslušenství

Kvalitní ochranné brýle nejen chrání oči před zraněním, ale také zaujmou pohodlným nošením a nízkou hmotností.




VYSOCE KVALITNÍ OCHRANNÉ BRÝLE STIHL



Při práci s řetězovými pilami, křovinořezy nebo jiným elektrickým nářadím nabízí nošení ochranných brýlí spolehlivou ochranu očí. Odletující třísky, drobné kamínky nebo vířící prach se mohou snadno dostat do očí. Bezpečnostní brýle se proto doporučují jako součást osobních ochranných pomůcek.



SPRÁVNÁ OCHRANA OČÍ



Náš výběr ochranných brýlí pokrývá širokou škálu použití a požadavků s řadami FUNCTION, DYNAMIC a ADVANCE. U mnoha modelů si můžete vybrat mezi čirými a tónovanými skly. Čirá verze by měla být používána jako klasické ochranné brýle za zhoršených světelných podmínek. Tónovaná verze je určena jako sluneční brýle pro práci při obzvláště silném slunečním světle. Pro ztížené světelné podmínky nabízíme další zabarvení skel. V barvách žluté, oranžové a červené umožňují čočky lepší vnímání kontrastu v obtížných světelných podmínkách.



Které použití vyžaduje jaké zabarvení čoček? Ochranná skla se žlutými skly vedou k jasnějšímu vnímání okolí a lepšímu prostorovému vidění. Jsou optimální volbou v podmínkách mlhavé a snížené viditelnosti. Oranžová barva má účinek zvyšující kontrast, zejména v zeleném prostředí, a podle toho zajišťuje dobré vidění ve stinných oblastech. Verze s červenými čočkami je vhodná zejména pro práci s lasery.



OCHRANNÉ BRÝLE S UV OCHRANOU



Naše vysoce kvalitní ochranné brýle toho však umí ještě více. Mnohé z nich pohlcují 100 % škodlivého UV záření, mají vlastnosti odolné proti poškrábání a zamlžování a poskytují nezkreslený obraz, který zabraňuje únavě očí.



Naše ochranné brýle jsou také ergonomicky promyšlené. Některé modely mají nastavitelné zorníky, takže si brýle můžete přizpůsobit tvaru své hlavy. Některé mají navíc ochranu stranic a polstrované konce zorníků. To poskytuje zvětšené zorné pole a lepší oporu.