Bundy, mikiny a trička

FilterIconFiltrovat

Příslušenství


OD LESNICKÉ BUNDY PO FUNKČNÍ TRIČKO


S bundami a košilemi STIHL jste na bezpečné straně: odolné high-tech materiály poskytují nejen potřebnou ochranu pro výrobky na ochranu proti pořezu, ale také vysokou úroveň pohodlí při nošení.



LESNICKÉ BUNDY A FUNKČNÍ TRIČKA PRO KAŽDÝ ÚČEL


Při používání řetězových pil, křovinořezů nebo nůžek na živý plot pro profesionální i soukromé účely je důležité chránit se vhodným oděvem na ochranu proti pořezu. Abychom vám nabídli nejen ochranu, ale také pohodlí, máme v naší nabídce funkční oblečení, jako jsou košile, které pomáhají rychle odvádět pot ven.



PRODYŠNÉ NEPROŘEZNÉ BUNDY VE VÝSTRAŽNÝCH BARVÁCH


Při práci s řetězovou pilou poskytuje bunda proti pořezání větší ochranu. V oblasti hrudníku, ramen, paží a břicha má tkanina testovanou ochranu proti proříznutí. Jakmile se řetězová pila dotkne ohrožených oblastí s ochranou proti proříznutí, vytrhnou se z nejsvrchnější z několika vrstev tkaniny svazky vláken, které blokují řetězové kolo a zajišťují tak zastavení řetězu pily. Tím se výrazně snižuje riziko zranění. S bundou s ochranou proti proříznutí se však nemusíte vzdát pohodlí při nošení, protože materiál je dostatečně prodyšný.



Mnoho našich bund je zároveň vybaveno výstražnou ochranou: výstražný oranžový prvek s výrazným signalizačním účinkem a reflexní prvky zajišťují, že si vás všimnou i za nepříznivých světelných podmínek. S takovou bundou s vysokou viditelností budete při práci v blízkosti silnice nebo za špatných povětrnostních podmínek vždy dobře vidět.



LESNICKÉ BUNDY, ZEJMÉNA PRO PRÁCI V LESE


Profesionální pracovní oblečení se vyplatí i při práci v lese. Naše lesnické oděvy mají vysoký podíl vysoce viditelných barev, abyste byli vždy snadno rozpoznatelní. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních, snadno udržovatelných materiálů, které se pohodlně nosí a které se v lesnictví osvědčily. Lesnické bundy jsou odolné proti znečištění a jsou vybaveny mnoha funkčními detaily, jako jsou náprsní kapsy na zip.



BUNDY DO PRÁCE VE VLHKÝCH A CHLADNÝCH DNECH


Ať už pracujete na zahradě, nebo v lese: počasí si nemůžete vybrat. Pokud nemůžete odložit pracovní den, když prší, pomůže vám pouze kvalitní pracovní oblečení odolné proti povětrnostním vlivům. Bunda do deště STIHL vám pomůže udržet vás v teple a suchu po celý den. Jako praktická bunda chránící před povětrnostními vlivy se díky vysokému obsahu streče rychle a snadno obléká přes váš aktuální pracovní oděv, takže nemůže promoknout. Díky kapuci a skrytým zipům jste dobře zabaleni i ve větrném počasí. Podlepené švy umožňují odvádět déšť a díky nim jsou naše bundy obzvláště odolné proti větru.



FLEECOVÉ BUNDY A FUNKČNÍ TRIČKA REGULUJÍ TĚLESNÉ KLIMA


Pokud jste vystaveni různým povětrnostním podmínkám, měli byste si vybrat funkční trička s krátkým nebo dlouhým rukávem. Zvláště lehký, prodyšný materiál rychle schne, protože tkanina absorbuje jen minimum vlhkosti. Zajišťuje také, že se pokožka nemůže ochladit tím, že rychle transportuje vlhkost ven. Zejména v chladném období nebo v nepříjemném počasí v lese funkční prádlo dobře izoluje. Cibulový princip je ideální: přes funkční triko s dlouhým rukávem si oblečete fleecovou bundu a jste chráněni před větrem. Když přes něj máte pracovní bundu, není zima žádný problém.



VHODNÉ I PRO VOLNÝ ČAS


Funkční košile a funkční bundy jsou silným společníkem nejen v práci, ale lze je dobře využít i ve volném čase. Lze je dobře nosit i při sportu, jako je turistika a horolezectví, protože i zde pomáhá, když je pot rychle odváděn ven a oblečení poskytuje optimální ochranu před chladem.