Čisticí prostředky

Příslušenství

Motorové nářadí a vysokotlaké čističe STIHL odvádějí svou práci nejlépe, jsou-li dodávány s dokonale sladěnými čisticími a ošetřovacími prostředky. Seznamte se s širokou nabídkou čisticích prostředků STIHL!




ČISTICÍ PROSTŘEDKY / PROSTŘEDKY PRO PÉČI O STROJE STIHL: DLOUHÁ ŽIVOTNOST, VYSOKÝ VÝKON



Dlouhá životnost a vysoký výkon, přesvědčivé pracovní výsledky: Pokud chcete z elektrického nářadí a vysokotlakých čističů STIHL vytěžit maximum, měli byste se mimo jiné spolehnout na správné čisticí prostředky / prostředky pro péči. Pro optimální péči o elektrické nářadí STIHL nabízíme pečlivě sladěný sortiment převodových maziv, ošetřovacích prostředků a speciálních sprejů, jako je naše vysoce výkonné převodové mazivo pro motorové kosy nebo naše pryskyřičná rozpouštědla pro čištění nožů nůžek na živé ploty. Totéž platí i pro váš vysokotlaký čistič: S čisticími prostředky STIHL pracuje zařízení ještě efektivněji.



SNIŽTE TŘENÍ POMOCÍ VYSOCE KVALITNÍCH MAZIV



Pouze pravidelné ošetřování vhodnými mazivy zajistí, že vaše motorové nářadí STIHL bude dlouhodobě spolehlivě fungovat. Pro údržbu převodů nůžek na živé ploty, řetězových pil, ale i křovinořezů a dalšího nářadí STIHL máme k dispozici speciální maziva, jejichž použití snižuje opotřebení způsobené třením na minimum. Skutečně všestranným pomocníkem je náš Multispray, který uvolňuje a promazává zaseknuté díly a nečistoty.



ČISTÍ STROJE OD ŠKODLIVÝCH NEČISTOT



Své nářadí STIHL však můžete chránit před předčasným opotřebením nejen mazáním, ale také pravidelným čištěním. Vaše motorové pily, křovinořezy a nůžky na živý plot STIHL musí při údržbě zahrady a krajiny neustále vykazovat špičkový výkon – a přitom se potýkat s odolnými organickými nečistotami, jako jsou pryskyřice nebo skvrny od trávy, které mohou zhoršovat jejich výkon. Abyste tomu zabránili, nabízí STIHL mimo jiné také biologicky odbouratelné čisticí prostředky a spreje, které uvolňují odolné nečistoty, čistí a promazávají stroje a zároveň je chrání před korozí. Postříkejte proto své řezací nástroje po každém použití, abyste jim poskytli optimální péči.



OPTIMÁLNÍ VÝKON PRO VYSOKOTLAKÉ ČISTIČE


Chcete dodat fasádě domu nový lesk? Potřebují dlažební desky na vašem pozemku generální opravu? Nákladní nebo osobní automobily jsou silně znečištěné? V každém případě máme správnou odpověď v podobě našich čisticích prostředků pro vysokotlaké čističe. Vysokotlaké čističe STIHL lze naplnit směsí speciálního čisticího roztoku a vody. Když tato směs dopadá na povrch jako proud pod vysokým tlakem, mechanická a chemická čisticí síla se sčítají v silné duo.



Univerzální čističe se používají k šetrnému odstraňování nejrůznějších nečistot z tvrdých povrchů, jako jsou kovové, kamenné, plastové nebo skleněné povrchy. STIHL nabízí také specifické výrobky pro čištění vozidel, stěn a fasád.