Příslušenství pro půdní jamkovače

FilterIconFiltrovat

Skupina uživatelů
Typ výrobku
Pohon
5 z 5 Produktů

Příslušenství


PŘIPRAVENÉ PRO VŠECHNY PŮDNÍ PODMÍNKY


Ať už se jedná o kypření půdy nebo hloubení jamek pro rostliny a stromy: s vhodným vrtacím nářadím a odpovídajícím příslušenstvím jste dobře připraveni na všechny půdní podmínky.




VŠESTRANNÁ PRÁCE S PŘÍSLUŠENSTVÍM PRO PŮDNÍ JAMKOVAČE


Pokud pravidelně provádíte například výsadbu rostlin, rychle oceníte výhody a všestrannost půdních jamkovačů. Díky naší široké nabídce robustního příslušenství je váš půdní jamkovač STIHL ještě univerzálnější. Nabídka sahá od vrtacích nástrojů s různými průměry a speciálního nářadí pro sázení až po ohebné nástavce hřídele a sklíčidlo pro vrtáky s krouticím mechanismem.



RŮZNÉ VELIKOSTI A RŮZNÉ VRTÁKY PRO KAŽDOU APLIKACI.


Nezáleží na tom, jaká je zrovna půda: příslušenství STIHL pro jamkovače vám nabízí to správné vybavení. Pro optimální vybavení vašeho jamkovače si můžete vybrat mezi různými velikostmi šnekových vrtáků. Díky tomu můžete flexibilně vrtat jakýkoli otvor, a to i při práci v těžko přístupném terénu nebo na velmi tvrdé půdě. A protože pro velmi speciální požadavky jsou zapotřebí obzvláště dobrá řešení, máme pro vás k dispozici různé speciální vrtáky. S nimi můžete snadno a pohodlně kypřit půdu před výsadbou. Jakmile tak učiníte nebo chcete-li přímo vyvrtat výsadbové otvory, stačí speciální vrták vyměnit a můžete ihned pokračovat v práci.


Vrtáky pro výsadbu jsou k dispozici s průměrem 660 mm nebo 870 mm. Sázecí vrtáky jsou také oblíbenou alternativou ke standardním vrtákům STIHL. S průměry 150 mm až 350 mm a délkami 420 mm až 525 mm jsou o poznání menší než vrtáky. Díky tomu jsou vhodné pro hloubení mělkých otvorů v zemi. Zejména pokud máte hodně výsadby, je vhodné pracovat s co nejlehčím nářadím, abyste ušetřili energii. Nebo máte obzvláště hlubokou jámu a potřebujete větší dosah? Pak svůj zemní vrták rozšiřte až o 1000 mm pomocí vhodného příslušenství.