Příslušenství pro zahradní traktory

Příslušenství


VÍCE NEŽ JEN SEČENÍ TRÁVNÍKU


S vysoce kvalitním příslušenstvím pro zahradní traktory STIHL můžete mulčovat trávník, používat praktický přívěs a dokonce odklízet sníh – váš zahradní traktor se tak stane skutečným všestranným pomocníkem.




VĚTŠÍ FLEXIBILITA S PŘÍSLUŠENSTVÍM PRO ZAHRADNÍ TRAKTORY


Zahradní traktory STIHL s pojezdem jsou ideální volbou pro velkoplošnou péči o trávník - protože s traktorem získáte nejen nejvyšší výkon a největší šířku záběru v naší nabídce sekaček, ale také maximální komfort. S naším příslušenstvím k zahradním traktorům získáte další porci flexibility. Proměňte svůj zahradní traktor v mobilní univerzální zařízení – bez ohledu na to, zda jste ambiciózní soukromý uživatel, nebo zařízení používáte profesionálně. S mulčovacími sadami můžete během sekání udržitelně hnojit trávník bez další námahy, v zimě odklízet příjezdovou cestu pomocí sněhových řetězů a sněhové frézy nebo převážet těžkou techniku z bodu A do bodu B pomocí přívěsu.


EFEKTIVNÍ MULČOVÁNÍ SE ZAHRADNÍM TRAKTOREM


Velké trávníky vyžadují speciální péči - k ní patří i mulčování. S naším příslušenstvím pro zahradní traktory to lze díky velkému záběru sečení provádět obzvlášť efektivně. S našimi sadami pro mulčování můžete kdykoli přestavět traktor STIHL na mulčovací sekačku. Při mulčování se posečená tráva jemně rozdrtí, takže ji trávník může využít jako biologické hnojivo. Sběrný koš můžete odstranit nebo jej nahradit jedním z našich volitelných deflektorů. Důmyslně navržený zadní výhoz rozděluje zelený odpad rovnoměrně po trávníku. Půda tak získává zpět důležité živiny a vlhkost. Bez jakýchkoli chemikálií a bez toho, abyste museli zelenou trávu likvidovat.