Příslušenství pro zahradní nůžky

FilterIconFiltrovat

Skupina uživatelů
Typ výrobku
Varianta
4 z 4 Produktů

Příslušenství


POHODLNÁ PRÁCE S NŮŽKAMI NA ŽIVÝ PLOT DÍKY VHODNÉMU PŘÍSLUŠENSTVÍ


S naším praktickým příslušenstvím pro nůžky na živý plot si můžete práci s našimi nástroji – od praktických akumulátorových nůžek na živý plot až po výkonné benzínové nůžky – ještě více zpříjemnit a přizpůsobit přístroje ještě lépe vašim individuálním účelům.


BEZPEČNÁ PRÁCE


Při používání nůžek na živý plot doporučujeme používat ochranné pomůcky uvedené v návodu k obsluze

 

ÚDRŽBA A OCHRANA NŮŽEK NA ŽIVÝ PLOT


To, zda dosáhnete optimálního výsledku stříhání, vždy závisí na kvalitě nožů. Abyste se ujistili, že je pro vaši péči o zeleň vždy správná, měli byste – kromě pravidelného čištění nástroje od pryskyřice a rostlinných šťáv – pravidelně kontrolovat vůli nožů a v případě potřeby ji znovu nastavit. K tomuto účelu vám nabízíme různé přestavbové sady pro nastavení vůle nožů, s nimiž se můžete během okamžiku opět těšit z dokonalého řezného vzoru.



DALŠÍ VÝBAVA PRO AKUMULÁTOROVÉ NŮŽKY NA ŽIVÉ PLOTY


Pokud zjistíte, že při práci potřebujete větší dosah, máme pro vás ideální řešení v podobě hliníkového prodloužení hřídele pro naše akumulátorové nůžky na živý plot. A plynule nastavitelná teleskopická hřídel pro naše akumulátorové nůžky na živý plot vám zajistí rychlý a pohodlný postup i při stříhání divokého porostu blízko země.