Pracovní rukavice

FilterIconFiltrovat

Příslušenství

PRACOVNÍ RUKAVICE POSKYTUJÍ BEZPEČNÝ ÚCHOP


Profesionální rukavice chrání před zraněním, chladem, vlhkem a nečistotami. Abyste byli co nejlépe vybaveni pro různé úkony, máme pro vás širokou nabídku ochranných rukavic.



PRACOVNÍ RUKAVICE PŘI POUŽÍVÁNÍ MOTOROVÉHO VYBAVENÍ



Správné ochranné rukavice vám poskytnou cílenou podporu při práci v lese, na zahradě nebo v dílně. Protože s nimi můžete držet řetězovou pilu nebo jiné nářadí STIHL bezpečně v ruce.



Ochranné rukavice jsou nezbytností zejména při robustní práci s motorovou pilou, křovinořezem nebo plotostřihem. Naše ochranné rukavice z řad FUNCTION, DYNAMIC a ADVANCE kombinují příjemný komfort nošení, přilnavost a bezpečnost. V závislosti na modelu se zaměřují na všeobecnou ochranu, ochranu proti chladu nebo ochranu proti proříznutí.



OCHRANA PŘI PRÁCI NA ZAHRADĚ A V ZAMĚSTNÁNÍ



Zejména při práci s motorovými pilami a křovinořezy, jakož i s nůžkami na živý plot je důležité, aby se do rukavic nedostaly třísky, větvičky a drobné kamínky. K tomuto účelu nabízíme ochranné rukavice, které jsou vysoce odolné a mají elastickou manžetu, která podpírá zápěstí. Prodyšné materiály jsou výhodné při dlouhých pracovních úkolech. Proto nabízíme také pracovní rukavice speciálně pro tyto aplikace.



SPECIÁLNÍ PRACOVNÍ RUKAVICE S OCHRANOU PROTI CHLADU



Zimní pracovní rukavice chrání vaše ruce v chladném počasí. Díky speciálním materiálům poskytují modely vysokou úroveň izolace a přitom mají dobrý úchop. Díky uzavřené manžetě se dobře hodí pro robustní práci se dřevem v podzimních a zimních měsících.