Příslušenství pro KombiSystém a MultiSystém

FilterIconFiltrovat

Příslušenství


JEŠTĚ JEDNODUŠŠÍ PRÁCE DÍKY PRAKTICKÉMU PŘÍSLUŠENSTVÍ


Příslušenství pro STIHL Kombi a MultiSystém vám umožní rozšířit naše multifunkční nářadí o další možnosti – a v budoucnu pracovat ještě pohodlněji.




PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO KOMBI A MULTISYSTÉM NABÍZÍ VYSOKOU FLEXIBILITU


S nářadím STIHL KombiSystém a MultiSystém máte k dispozici množství nářadí v jednom stroji. Během chvilky tak můžete proměnit rotační kypřič v zametací stroj nebo nůžky na živý plot ve foukač listí. Shodné příslušenství pro STIHL KombiSystém a MultiSystém vám práci ještě více usnadní. Nabízíme různé nástavce hřídelí, praktický podvozek a mnoho dalšího. Jednoduše si ve volném čase prohlédněte naše promyšlené doplňky a sami se přesvědčte, jak můžete své benzinové nebo akumulátorové kombinované stroje ještě více rozšířit.



ERGONOMICKÁ PRÁCE


Pro obzvláště dlouhé a náročné práce s KombiSystémem doporučujeme náš zádový nosný systém, do kterého můžete své benzinové kombinované nářadí pohodlně zavěsit a přizpůsobit jej své velikosti. Hmotnost nářadí se tak rovnoměrně rozloží na celé tělo a je šetrná k vašim zádům a kloubům.


PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO MULTIMOTOR: VĚTŠÍ MOBILITA A HLOUBKA


Speciálně pro naše MultiMotory jsme vyvinuli podvozek, který vás mimo jiné podpoří při zametání, zametání a úklidu. Díky hladce se pohybujícím kolům, která lze snadno připojit k motoru, můžete stroj při práci snadno zvedat bez námahy. Takto můžete se svým MultiSystémem bez obav manévrovat i na nerovném povrchu a mít vždy dostatečnou obratnost i v malých prostorech.


Rotační kypřič v MultiSystému umožňuje rekultivaci a kypření zemitých a hlinitých půd. Pokud chcete rozprostřít písčité půdy nebo vytyčit řádky pro výsadbu, můžete použít půdní frézu. V závislosti na svých potřebách můžete před zahájením práce určit, jak hluboko se mají nože zarýt do půdy. A pokud máte co do činění s obzvláště odolnou půdou, můžete vyvinout větší tlak pomocí přídavných závaží, abyste si usnadnili zemní práce.