Kanystry a plnící systémy

Příslušenství


KANYSTRY NA BENZÍN STIHL: SPOLEHLIVÉ A PRAKTICKÉ



STIHL nabízí široký sortiment kanystrů a plnicích systémů, abyste mohli bezpečně plnit své benzinové nářadí. Kanystry na benzin STIHL jsou vhodné nejen pro skladování paliva, ale také pro jeho přepravu na místo použití. Různé plnicí systémy vám pomohou zabránit rozlití paliva a oleje a zabránit přeplnění nádrže vašeho benzinového stroje.



Kanystry na benzín nabízí STIHL v různých velikostech. Díky výstupní trubce, kterou obdržíte spolu s kanystrem, zajistíte, že se bezpečně dostane do nádrže nářadí.



S dvojitým kanystrem na palivo a adhezní olej pro pilové řetězy jste dokonale vybaveni pro práci na zahradě a v lese po celý rok. Kanystr kombinuje větší nádrž na palivo a menší nádrž na olej pro pilové řetězy. Podle toho, kolik paliva a oleje na lepení pilových řetězů spotřebujete, jsou k dispozici kanystry s různým objemem.



Mícháte si palivo sami? Podle množství, které potřebujete, si vyberte správnou odměrku STIHL pro přípravu palivové směsi. Ty jsou vhodné pro namíchání až 5 litrů nebo až 25 litrů paliva, které pak můžete uložit do kanystru STIHL. Pro malá množství do jednoho litru paliva použijte praktickou míchací láhev pro míchání a plnění palivových směsí.