Příslušenství pro rotační kypřiče

Příslušenství


EFEKTIVNÍ ÚSPORA PRÁCE


Se správným příslušenstvím k rotačnímu kypřiči STIHL budete při zpracování půdy ještě lépe vybaveni. Umožní vám přizpůsobit kypřič zvláštním půdním podmínkám a usnadní vám tak práci.




PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ROTAČNÍ KYPŘIČE: SKUTEČNÁ PŘIDANÁ HODNOTA


Pro přeměnu pevné vrstvy půdy na jemnou, drobivou zeminu je správné nářadí nepostradatelné. S praktickým příslušenstvím STIHL pro motorové kypřiče můžete své zařízení pro zpracování půdy učinit ještě více multifunkčním. Ať už naše zařízení používáte jako hobby zahrádkář, krajinář nebo zelinář: Vždy se vyplatí podívat se na naše praktické doplňky, které vám ještě více usnadní kypření, válení a kopání a dále zvýší komfort vaší práce



HLOUBENÍ BRÁZD S ROTAČNÍM KYPŘIČEM


Příslušenstvím pro rotační kypřiče, které je obzvláště užitečné při pěstování zeleniny, je kultivační těleso. S tímto nástavcem váš rotační kypřič vytvoří přesné brázdy - například pro brambory, kukuřici, pórek nebo salát. Můžete jej také použít k vytvoření zavlažovacích kanálů. V kamenitém terénu nebo při nepřetržitém používání se u rotačních kypřičů projeví jejich zvláštní přednosti, takže si můžete odpočinout a soustředit se na práci.



DODEJTE SVÉMU ROTAČNÍMU KYPŘIČI JEŠTĚ VĚTŠÍ VÁHU


Pokud je půda obzvláště těžká nebo půda velmi tvrdá, pomůže vám větší zatížení rotačního kypřiče. STIHL nabízí jako příslušenství dvě přídavná závaží, která zvyšují tlak na půdu, takže vaše motorová motyčka pracuje efektivně i v obtížných podmínkách.



JISTÝ ÚCHOP I V OBTÍŽNÉM TERÉNU


Pokud chcete obdělávat těžký terén nebo pracovat ve svahu, naše sada železných kol, která je k dispozici jako příslušenství rotačního kypřiče, vám poskytne potřebný záběr. Díky speciálnímu profilu železných kol váš zahradní kypřič spolehlivě zvládne i obtížný terén.