Oleje a maziva

FilterIconFiltrovat

Příslušenství

Abyste mohli své nářadí STIHL používat i v dalších letech, neustále pro vás vyvíjíme vysoce kvalitní motorové oleje a oleje pro pilové řetězy. Jsou proto optimálně přizpůsobeny výkonnostním požadavkům nářadí STIHL.



MOTOROVÝ OLEJ STIHL: PRO DLOUHOU ŽIVOTNOST


Ať už se jedná o řetězovou pilu, křovinořez nebo rozbrušovací stroj: stroje STIHL jsou symbolem špičkové kvality, inovativní technologie a silného výkonu. Abyste se mohli dlouho těšit ze svého stroje STIHL, měli byste je vždy provozovat s oleji, které mají nejvyšší mazací schopnost a čistotu. Provozní oleje, které jsme sami vyvinuli, jsou chemicky, mechanicky i prakticky testovány a optimálně přizpůsobeny pro vybavení STIHL. To znamená, že vaše řetězová pila nebo křovinořez poběží od první vteřiny i po delší době používání. V naší nabídce provozních kapalin najdete rozsáhlý výběr motorových olejů, olejů na pilové řetězy a dalších maziv.



VLASTNOSTI MOTOROVÉHO OLEJE STIHL


Vysoce kvalitní motorové oleje STIHL byly speciálně vyvinuty tak, aby splňovaly požadavky motorů STIHL. Podporují výkon vašeho nářadí STIHL s dvoutaktním motorem tím, že zajišťují mazací schopnost, ochranu proti opotřebení a nízkou tvorbu výparů. Motorové oleje STIHL pro motory STIHL se míchají v poměru 1:50.



Motorové oleje speciálně vyvinuté pro stroje STIHL splňují i ty nejnáročnější požadavky. Protože motorový olej STIHL nezanechává při spalování téměř žádné zbytky, lze výrazně omezit nekontrolované spalování, žhavení a poruchy zapalovacích svíček. Můžete se tak dlouho těšit z výkonného a spolehlivého motoru.



OLEJ NA PILOVÉ ŘETĚZY PRO HLADKÝ CHOD


Aby se minimalizovalo opotřebení a zabránilo se přehřátí řezného nástroje v důsledku tření mezi pilovým řetězem a vodicí lištou, měl by být v určené nádrži vaší řetězové pily vždy dostatek oleje. Přidáním adhezního oleje na pilový řetěz je řezací souprava rovnoměrně a účinně mazána a tím chráněna.



S naším adhezivním olejem na pilové řetězy BioPlus můžete bez obav pracovat i v ekologicky citlivých oblastech, protože olej je vyroben na rostlinné bázi, je biologicky odbouratelný a není klasifikován jako nebezpečný pro vodu.