620,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Care & Clean Kit MS Plus: Pro účinné čištění řetězové pily a vzduchového filtru HD2

Sada STIHL Care & Clean Kit MS Plus je skvělou volbou pro důkladné čištění a péči o vaši řetězovou pilu STIHL. Pravidelnou péčí o vodící lištu, řetěz, kryt a vzduchový filtr podpoříte dlouhou životnost a výkonnost své řetězové pily.

Cenově výhodné balení STIHL Care & Clean Kit MS Plus obsahuje vše potřebné k čištění a péči o pilu:

  • 500 ml STIHL VarioClean Eco
  • Čistící štěteček na čištění drážek
  • Žínka z mikrovlákna pro čištění vzduchového filtru HD 2 a povrchu pily

Nejprve uvolněte hrubé nečistoty v drážce vodící lišty, na olejovém otvoru nebo na žebrech válce řetězové pily. Nečistoty seškrábněte kovovým ostřím štětečku na drážky a uvolněné částečky můžete vyčistit jeho plastovými štětinami. Poté všechny díl postříkejte speciálně vyvinutým šetrným čisticím prostředkem STIHL VarioClean ECO, jehož 92 % složek je přírodního původu a je certifikován společností Ecocert jako ekologický čisticí prostředek. Snadno s ním vyčistíte všechny plastové, kovové i gumové povrchy. Oleje, tuky, pryskyřice a organické nečistoty se rozpouštějí o po nastříkání čističe na pilový řetěz, lištu nebo kryt stroje. Pro dočištění můžete použít žínku z mikrovlákna. Poté stačí díly jednoduše umýt vodou.

S žínkou z mikrovlákna je čištění vzduchového filtru HD2 obzvláště snadné – po krátkém působení STIH VarioClean ECO můžete filtr buď vymáchat v teplé vodě s pracím práškem, nebo jej vyprat v pračce při 60 °C. Tím se filtr vrátí do téměř původního stavu.

Při čištění doporučujeme používat ochranné brýle a pracovní nebo ochranné rukavice.

Servis a tipy