1 500,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Cut Kit 7: Sada vodicí lišty a pilových řetězů pro akumulátorovou řetězovou pilu MSA 200

I ten nejkvalitnější řetěz se pravidelným používáním otupí. Pokud nemáte během práce možnost pilový řetěz naostřit nebo pokud je třeba vyměnit celou řeznou soupravu, jsou sady Cut Kits ideálním řešením.

Se sadou STIHL Cut Kit 7 můžete aktivně zajistit, aby zůstal řezný výkon vaší akumulátorové řetězové pily STIHL MSA 200 trvale vysoký.  Pomocí sady můžete sami a jednoduše vyměnit pilový řetěz a vodicí lištu přizpůsobené vaší řetězové pile STIHL. Při instalaci vám pomůže náš návod k výměně řezné soupravy, který je dostupný prostřednictvím QR kódu na obalu Cut Kitu.

Sada STIHL Cut Kit 7 pro STIHL MSA 200 obsahuje následující komponenty:

Úzká a lehká vodicí lišta STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P je ideální pro rychlé a přesné řezání, například při prořezávání křovin, přípravě palivového dřeva nebo ořezávání stromů. Pilový řetěz STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) s nízkým zpětným rázem a nízkými vibracemi má mimořádně plochou a úzkou konstrukci. Díky tomu nabízí vysoký řezný výkon s přesným řezem.

Tyto vyladěné Cut Kity podporují spolehlivost vaší motorové pily i při dlouhých pracovních úkonech. Využijte maximální výkon a pracujte téměř bez přerušení díky snadné a rychlé výměně celé řezné soupravy.

Cut Kit 7

Servis a tipy