CZECH CUP MĚSTA SUŠICE

Třetí kvalifikace, potřetí jiný vítěz!

CZECH CUP MESTA SUSICE

Třetí kvalifikace se konala v Sušici, když toto město hostilo závod Timbersports sedmým rokem po sobě. Náměstí Svobody bylo svědkem výborných výkonů i fatálních chyb, stejně jako se střídaly slunečné okamžiky s deštěm, kroupami a silnými poryvy větru.

Tentokrát šlo o závodní premiéru pro Josefa Pavlíčka, který byl, snad pod tíhou trémy, hned v první disciplíně diskvalifikován. Stejný osud ve STIHL Stock Saw potkal Honzu Wáwrů, a tak se vytvořila už před druhou z disciplín čtveřice aspirantů na bednu ve složení Jan Svoboda, Zdeněk Maťha, Aleš Svoboda a  Martin Roušal. V té předvedli parádní výkony zejména Aleš Svoboda s Honzou Holubem, daleko za očekáváním zaostal naopak Jan Kamír.

V Single Bucku se pod 20 vteřin dostala čtveřice závodníků, kdy hlavně Jan Wáwrů v nejlepším letošním českém čase 15,53 předvedl parádní výkon. Jeho "žák" Václav Korytar se ve svém druhém závodu předvedl také v parádním světle a s časem 20,54 byl v této disciplíně pátým nejlepším!

Vše rozhodoval Uderhand Chop a po diskvalifikacích Jaroslava Gottvalda (footholds), Aleše Svobody (nedosekání/odlomení ) a také Jana Wáwrů (footholds) bylo konečné pořadí od stupně nejvyššího Zdeněk Maťha, Jan Svoboda a Martin Roušal, který do závodu nastoupil přímo z noční směny u městské policie v Liberci. Skvělým Underhandem za 25,80 si řekl Honza Holub o titul The Best Axeman, který tak získal podruhé za sebou. The Best Sawmanem se stal celkový vítěz Zdeněk Maťha.

 

Autorem fotografií je Zdeněk Kříž, přičemž další jsou k vidění na www.photocross.cz.

susice_results

Celkové výsledky závodu CZECH CUP města Sušice

Celkové výsledky (PDF, 224.32 kB)

Cookies na této stránce

Používáme cookies, abychom vám mohli zajistit lepší funkčnost a zážitek při prohlížení těchto stránek. Pokračováním v prohlížení těchto stránek dáváte svůj výslovný souhlas s používáním cookies ve vašem prohlížeči. Pokud s použitím cookies nesouhlasíte, můžete zavřít okno prohlížeče. Více o správě cookies se dozvíte zde.

OK