CZECH CUP MILEVSKO 2016

Jan Holub lepší (či šťastnější) Martina Roušala

CZECH CUP MILEVSKO 2016

V téměř mrazivém počasí proběhla druhá z letošních kvalifikací. Nominováno do ní bylo rekordních dvacet dva závodníků, přičemž hned tři okusili atmosféru závodů poprvé. Tím, že startovalo tolik závodníků, mohli být bodové odstupy i výrazně větší a tak hned na úvod slabší Stock Saw Martina Roušala, za které bral jen 9 bodů, rozhodlo o jeho konečném druhém místu. Jan Holub bral v první discipline bodů 15 a o těchto 6 bodů nakonec zvítězil. Nejlepší Stock Saw předved po zranění navrátivší se Roman Klír, zvládl ho za 11,21 sekundy. Ve standingu se špička srovnala v pořadí Holub, Roušal a Diviš, když jen první dva dosáhli času pod 25 vteřin. Pokud dříve byl Single Buck slabinou Jana Holuba, tak dnes už tomu tak není. Byť na nejrychlejšího Martina Roušala (12,79) ztratil víc jak 5 vteřin a předběhl ho i "objev" letošního jara Martin Kalina (16,10), nechal za sebou i takové borce, jako třeba Zdeňka Maťhu. V závěrečném underhandu pak sice Zdeněk zabral a dosáhl nejlepšího času v disciplíně, ale na víc než čtvrtou příčku celkově to nestačilo. Třetí skončil již zmiňovaný Martin Kalina a Jan Holub si pohlídal vedení před Martinem Roušalem.

Startovní listina:

1 Martin Roušal
2 Jan Holub
3 Zdeněk Maťha
4 Jan Kamír
6 Karel Diviš
7 Jaroslav Gottvald
8 Vítězslav Soukup
9 Aleš Svoboda
10 Ladislav Fikar
11 Martin Kalina
12 Josef Pavlíček
13 Václav Langmajer
14 Leoš Klíma
15 Zdeněk Mařas
17 Luboš Šulista
18 Martin Mikula
19 Daniel Hill
21 Roman Klír
23 Petr Šulista
24 Ivan Bambuškar
25 Martin Novotný
26 Pavel Průša

cekové výsledky

Celkové výsledky závodu CZECH CUP MILEVSKO

Celkové výsledky (PDF, 241.56 kB)

Cookies na této stránce

Používáme cookies, abychom vám mohli zajistit lepší funkčnost a zážitek při prohlížení těchto stránek. Pokračováním v prohlížení těchto stránek dáváte svůj výslovný souhlas s používáním cookies ve vašem prohlížeči. Pokud s použitím cookies nesouhlasíte, můžete zavřít okno prohlížeče. Více o správě cookies se dozvíte zde.

OK