1 400,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Tryska pěny na aplikaci pěny pro RE 232 až RE 462 PLUS: zvyšte čisticí výkon pomocí profesionálních vysokotlakých čističů

Pomocí trysky na aplikaci pěny STIHL mohou nároční soukromí uživatelé i profesionálové zvýšit čisticí výkon při čištění odolných nečistot elektrickým vysokotlakým čističem STIHL. Ke stříkací trubce můžete připojit trysku na aplikaci pěny STIHL pro modely RE 232 až RE 462 PLUS a přidat tak do proudu vody další čisticí prostředek. V závislosti na konkrétním typu čištění můžete u trysek pro aplikaci pěny STIHL nastavit směr a úhel proudu od svislého po vodorovný.

Koncentraci čisticího prostředku z 1litrové láhve s velkým plnicím otvorem můžete snadno regulovat pomocí dávkovacího tlačítka na příslušné trysce pro aplikaci pěny STIHL. Láhev je vyrobena z poloprůhledného plastu se stupnicí, abyste měli vždy dobrý přehled o stavu naplnění. Díky rozprašované husté pěně s dobrou přilnavostí dosáhnete perfektního čisticího účinku. Tímto způsobem dosáhnete optimální čistoty a snadné manipulace. Tato tryska pro aplikaci pěny STIHL je vhodná pro vysokotlaké čističe STIHL RE 232 až STIHL RE 462 PLUS.

Tryska pěny na aplikaci pěny, pro RE 88 – RE 163 P

Servis a tipy