5 090,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Přilbová souprava ADVANCE X-CLIMB: Pro univerzální použití

Přilby STIHL ADVANCE X-Climb a ADVANCE X-Climb ME poskytují profesionálům ochranu při údržbě zeleně, zejména při práci v korunách stromů. Jsou také certifikovány pro práci s řetězovou pilou na zemi. Horolezecké přilby se díky dobrému vyvážení pohodlně nosí. Nastavení šířky umožňuje pohodlné nošení přileb STIHL ADVANCE X-Climb a ADVANCE X-Climb ME a 6bodové vnitřní prvky zajišťují vysoký komfort při nošení. Velké větrací otvory na několika místech skořepiny přilby výrazně snižují teplotu uvnitř přilby. Díky reflexním pruhům a výstražné oranžové barvě jste při práci nepřehlédnutelní. 4bodový podbradní pásek s inovativní, samozapínací magnetickou sponou zajišťuje optimální pozici na hlavě i velmi snadné ovládání. Jako volitelné příslušenství k horolezeckým přilbám STIHL si můžete zakoupit kryt proti dešti, sadu mušlových tlumičů hluku s technologií Bluetooth® nebo sadu chráničů sluchu ADVANCE ProCOM. Aby bylo možné připojit chrániče sluchu Bluetooth® k přilbové soupravě, je zapotřebí adaptér pro sadu chráničů sluchu s technologií Bluetooth®.

Přilby ADVANCE X-Climb jsou k dispozici jako přilbová souprava a jako bezpečnostní přilba bez hledí a chrániče sluchu. Přilbová souprava STIHL ADVANCE X-Climb a ADVANCE X-Climb ME je vybavena chráničem sluchu s hodnotou útlumu SNR 28. Obličejový štít ADVANCE X-Climb se skládá z nylonového hledí s vysokou propustností světla 55 %, a zajišťuje tak dobrý výhled i za zhoršených světelných podmínek. Pro ještě vyšší propustnost světla až 70 % je přilba ADVANCE X-Climb ME vybavena hledím z pružinové oceli.

Následující specifikace platí pro všechny přilby řady ADVANCE X-Climb:

  • Materiál skořepin přilby: ABS
  • Materiál potního pásku: koženka

Pro přilbové soupravy ADVANCE X-Climb  a ADVANCE X-Climb ME platí:

  • Číslo EN: 12492, 397, 352, 1731
  • Ochrana sluchu: SNR 28 (H: 35, M: 26, L: 16)

Pro přilbu bez hledí a chrániče sluchu platí:

  • Číslo EN: 12492, 397

Obě přilbové soupravy ADVANCE X-Climb získaly certifikaci KWF-Profi od Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Kuratorium pro lesnické práce a lesnickou techniku, z.s.).

Dodržujte také bezpečnostní pokyny uvedené v návodu k obsluze vašeho přístroje STIHL.

Přilbová souprava ADVANCE X-CLIMB

Výbava a funkce

Nylonová mřížka/systém s nylonovou mřížkou
NYLONOVÁ MŘÍŽKA
VĚTRÁNÍ HELMY
VĚTRÁNÍ HELMY

Technické údaje

Hodnota SNR28 dB
Vysoká hodnota zvukové izolace32 dB
Střední hodnota zvukové izolace26 dB
Nízká hodnota zvukové izolace16 dB
vnitřní vybavení6-Punkt

Servis a tipy