1 920,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Univerzální popruh ADVANCE PLUS signální oranžová: Signální barva pro ještě lepší viditelnost

S univerzálním popruhem STIHL ADVANCE PLUS v reflexní oranžové barvě získáte vynikající postroj pro práci v lese a zejména pro sečení v nebezpečných oblastech. Univerzální popruh ADVANCE PLUS v reflexní oranžové barvě je vhodný zejména pro profesionály jako doplněk k reflexním oděvům. Reflexní barva, která se používá také u osobních ochranných pomůcek STIHL, zlepšuje viditelnost osob. Svítící svrchní materiál a reflexní pruhy na popruhu zvyšují bezpečnost práce za zhoršených světelných podmínek díky výborným reflexním vlastnostem.

Stejně jako klasický univerzální popruh ADVANCE PLUS je i reflexní oranžová verze ergonomicky tvarovaná a dokonale se přizpůsobí tvaru těla. Lehký popruh je proto pohodlný i při dlouhodobé práci. Pomocí komfortního háku můžete snadno a rychle připojit a odpojit svůj vyžínač nebo křovinořez značky STIHL. Univerzální popruh ADVANCE PLUS v reflexní oranžové barvě snižuje námahu při práci a šetří vaše záda tím, že zajišťuje optimální rozložení hmotnosti.

Univerzální popruh STIHL ADVANCE PLUS v reflexní oranžové barvě je vhodný pro benzínový křovinořez STIHL FS 50 i pro výkonný benzínový vyžínač STIHL FS 561 a pro následující akumulátorové křovinořezy:

  • STIHL FSA 90
  • STIHL FSA 130
  • STIHL FSA 135
Universalgurt ADVANCE PLUS

Servis a tipy