Příslušenství pro nůžky na větve

FilterIconFiltrovat

Příslušenství


SPRÁVNÁ ÚDRŽBA A POUŽÍVÁNÍ NÁSTROJŮ


S vybavením našeho vysoce kvalitního zahradního a lesnického nářadí můžete zachovat kvalitu svých nožů, zajistit bezpečnou přepravu a pohodlně dosáhnout na odstraňované větve.




VHODNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VYSOCE KVALITNÍ NÁŘADÍ


Pokud provádíte práce při péči o stromy v zahradnictví a terénních úpravách nebo pravidelně prořezáváte rostliny na vlastní zahradě, jistě rádi používáte kvalitní ruční nářadí. Protože zahradní nůžky, nůžky na větve nebo prořezávací pily STIHL vám spolehlivě zajistí efektivní provádění stříhacích prací. U nás najdete nářadí pro všechny oblasti použití, které je optimálně přizpůsobeno tloušťce nebo povaze stříhaného materiálu. Kromě toho vám nabízíme různé příslušenství k vyvětvovacím nůžkám / zahradním nůžkám / nůžkám na větve / vyvětvovacím pilám, s nímž můžete své nářadí udržovat ve špičkové kondici a pohodlně je skladovat nebo které zvyšuje váš dosah při práci.



PŘEBROUŠENÍ ZAHRADNÍCH NŮŽEK A NŮŽEK NA VĚTVE


Naše profesionální zahradní nůžky a nůžky na větve jsou ostré jako břitva. Při intenzivním používání však i u těch nejlepších nůžek přijde čas, kdy ostří přestane působit s obvyklou ostrostí. I v tomto případě vás rádi podpoříme ve vaší práci.



Se správným příslušenstvím pro zahradní nůžky / nůžky na větve / pilky na větve můžete během chvíle opět pracovat čistě a šetrně. K tomuto účelu doporučujeme například náš brusný a honovací kámen, s nímž můžete nejen nůžky na větve, zahradní nůžky a nůžky na živý plot, ale také pěstitelské srpy, loupáky a sekery vrátit do jejich obvyklé ostrosti. V pouhých dvou fázích, které s trochou praxe rychle zvládnete. Nejprve pomocí hrubozrnné strany zbruste všechny vrypy a zářezy a poté jemnější stranou brousku dodejte ostří konečnou podobu. Nejlepší je vždy použít trochu vody nebo oleje, protože díky tomu probíhá broušení hladce a čistě. Pokud máte mnoho různých řezných nástrojů, vyplatí se vám náš důmyslný, ergonomicky navržený brousek 3 v 1. S ním můžete brousit sekery a nože stejně efektivně jako nůžky na větve.