1 300,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Cut Kit 2: Sada vodicí lišty a pilových řetězů pro pily MS 162, MS 170, MS 171 a MS 172.

I ten nejkvalitnější řetěz se pravidelným používáním otupí. Pokud nemáte během práce možnost pilový řetěz naostřit nebo pokud je třeba vyměnit celou řeznou soupravu, jsou sady Cut Kits ideálním řešením.

Se sadou STIHL Cut Kit 2 můžete aktivně zajistit, aby byl řezný výkon vaší benzínové pily STIHL MS 162, STIHL MS 170, STIHL MS 171 nebo STIHL MS 172 trvale vysoký. Pomocí sady můžete sami a jednoduše vyměnit pilový řetěz a vodicí lištu přizpůsobené vaší řetězové pile STIHL. Při instalaci vám pomůže náš návod k výměně řezné soupravy, který je dostupný prostřednictvím QR kódu na obalu Cut Kitu.

Sada STIHL Cut Kit 2 pro STIHL MS 162, STIHL MS 170, STIHL MS 171 a STIHL MS 172 obsahuje následující komponenty:

Obzvláště lehká a tenká vodicí lišta STIHL Rollomatic E Mini zajistí vysoký výkon a dlouhou výdrž. Robustní pilový řetěz STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3) nabízí vysoký řezný výkon a můžete s ním pohodlně kácet i menší stromy nebo řezat silnější větve s nízkým zpětným rázem a nízkými vibracemi.

Tyto vyladěné Cut Kity podporují spolehlivost vaší motorové pily i při dlouhých pracovních úkonech. Využijte maximální výkon a pracujte téměř bez přerušení díky snadné a rychlé výměně celé řezné soupravy.

Cut Kit 2

Servis a tipy