1 600,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Cut Kit 8: Sada vodicí lišty a pilových řetězů pro akumulátorovou pilu MSA 220

I ten nejkvalitnější řetěz se pravidelným používáním otupí. Pokud nemáte během práce možnost pilový řetěz naostřit nebo pokud je třeba vyměnit celou řeznou soupravu, jsou sady Cut Kits ideálním řešením.

Se sadou STIHL Cut Kit 8 můžete aktivně zajistit, aby řezný výkon vaší akumulátorové pily

STIHL MSA 220 zůstal trvale vysoký.  Pomocí sady můžete sami a jednoduše vyměnit pilový řetěz a vodicí lištu přizpůsobené vaší řetězové pile STIHL. Při instalaci vám pomůže náš návod k výměně řezné soupravy, který je dostupný prostřednictvím QR kódu na obalu Cut Kitu.

 

Sada STIHL Cut Kit 8 pro STIHL MSA 220 obsahuje následující komponenty:


Standardní lišta STIHL Rollomatic E, 3/8" P poskytuje díky své nízké hmotnosti, vysoké stabilitě a konstrukci se sníženým zpětným rázem oporu při kácení stromů, jakož i při řezání palivového nebo stavebního dřeva. Díky svému vysokému řeznému výkonu je pilový řetěz STIHL 3/8" P Picco Super 3 (PS3) ideální pro péči o stromy. Má vynikající startovací vlastnosti a hladký chod, abyste s pilou STIHL MSA 220 mohli řezat přesně, s malým zpětným rázem a nízkými vibracemi.

Tyto vyladěné Cut Kity podporují spolehlivost vaší motorové pily i při dlouhých pracovních úkonech. Využijte maximální výkon a pracujte téměř bez přerušení díky snadné a rychlé výměně celé řezné soupravy.

Cut Kit 8

Servis a tipy