1 210,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Opasek popruhem pro přenášení akumulátorů AP: Pro delší a úspornější používání

Dlouhodobá práce na zahradě a při péči o zeleň může zatěžovat svaly a klouby. Opasek pro akumulátory AP s nosným popruhem tak zajistí vítanou úlevu. Jeho promyšlený a ergonomický design rozkládá váhu na boky a ramena. Kromě toho můžete na opasek připevnit pouzdro na příslušenství pro opasek na akumulátory, které umožňuje přenášet další akumulátor ze systému AP nebo jiné příslušenství. Opasek pro akumulátory STIHL navíc nabízí možnost přímého připevnění opěrného polštáře STIHL. Díky tomu je používání kompatibilních přístrojů STIHL, jako jsou akumulátorové křovinořezy nebo akumulátorové foukače, ještě snazší a pohodlnější.

V kombinaci s dalším příslušenstvím se energie přenáší do akumulátorového přístroje: např. pomocí brašničky na opasek STIHL AP s připojovacím kabelem pro přístroje se zásuvkou nebo pomocí adaptéru STIHL AP pro přístroje s prostorem pro akumulátor. Celková hmotnost přístroje v ruce se sníží, a tím se vám uleví při práci, protože nedochází k takovému zatěžování zad a paží.

Opasek pro akumulátory STIHL s nosným popruhem si můžete pohodlně a snadno nastavit podle svých individuálních potřeb a vždy se cítit pohodlně.

Akkuguertel

Servis a tipy